Τεράστιο το Οικογενειακό Ετήσιο ΚΕΡΔΟΣ, από σύγκριση Τιμών Καταναλωτή.

Επιτέλους ΦΘΗΝΟ ψωμί και πατάτες στο ΛΑΥΡΙΟ...

Το Ψωμάκι του ...Θεού, στο MyMarket με 0,55 € (και στην Παλλήνη μονίμως 0,50 € [ποιοτικό και φυσικά κερδίζει ο Άνθρωπος]), σε αντίθεση με όλα τα Αρτοποιεία στο ΛΑΥΡΙΟ που συνεχίζουν ανάλγητα να το πουλάνε 0,90 € (δηλαδή 80% ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ, με Ανεργία στα ύψη και Κλοπές σε Μισθούς-Συντάξεις μέχρι 70%), όταν μάλιστα με στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, η τιμή των 0,50-0,70 € του ψωμιού ισοδυναμεί με το 10% του μέσου Οικογενειακού Προϋπολογισμού για τροφοδοσία.
Επίσης Πατάτες Νευροκοπίου (πολύ καλές) 0,50 €/κιλό, σε αντίθεση με τις τιμές των 0,90 έως 1,30 € στα Σούπερ Μάρκετ. Τέλος, φασόλια Νευροκοπίου 10,00 €/2,5 κιλά (έβρασαν σε 10 λεπτά). Άκουσα ότι έρχονται στο τέλος κάθε μήνα, κοντά στο Everest, σε συνεννόηση με κάποιον κύριο (και μπράβο του) της Πυροσβεστικής.
"Είναι πολλά τα λεφτά...": http://okatanalotis.blogspot.gr/2010/05/blog-post.html
Πρόσφατα αγόρασα από το Καρφούρ χαρτί με 1,90 €/κιλό, όταν ακόμη και στο Τζάμπο (με τα γνωστά κόλπα, που μπερδεύουν τους περισσότερους), το πουλάνε 8,00 (ναι, οκτώ) €/κιλό.
Δηλαδή, δεν φτάνει που μας ΜΑΜΑΕΙ άγρια (ομαδικά και καθημερινά) η Ληστρική τρικομματική (Δεξιο-Σοσιαλ-"Αριστερή") Κυβέρνηση, αλλά βγάζουμε και μόνοι μας τα μάτια μας, πληρώνοντας τα πολύ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ (κατά 100% μέχρι και 1.500% [έχω φωτογραφίες-ντοκουμέντα]), ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΣ τους ΚΛΕΦΤΕΣ μας.
Και όλα αυτά, χωρίς καμιά ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΈΝΗ αντίδραση-καταγγελία-έκκληση-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από τους Φορείς (Εμπορικούς κ.α. Συλλόγους, Δημοτικές Παρατάξεις, Κόμματα [τοπικά], Υπηρεσίες, Εκκλησία κλπ).
Αλήθεια, πως μπορεί να προστατευθεί από την ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ο Άνεργος και ο Συνταξιούχος (που δεν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ) ή ο αγράμματος Πολίτης, όταν οι Ενημερωμένοι-Εγγράμματοι ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ του, δεν τον βοηθήσουν, για να καταργήσουν ΟΛΟΙ μαζί και έμπρακτα, τουλάχιστον την καθημερινή ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ;;;
Με εκτίμηση,
Τσιρίδης Φώτης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολύ σωστό

e-Geomatics είπε...

http://getaprice.gr/ Κατάλογος προϊόντων και σύγκριση τιμών από ηλεκτρονικά καταστήματα

Δημοσίευση σχολίου